Menu
DAT medarbejdere foran fly
DAT medarbejdere
DAT medarbejder
Medarbejder foran fly
Medarbejdere foran fly
<< >>
 

Bagagehåndtering

Bagage uregelmæssigheder skal meldes til flyselskabets repræsentant ved ankomst, hvor lufthavnens bagageservice vil udlevere en PIR/Damage Report, dog senest 7 dage efter ankomst. Eventuelle erstatningskrav skal ske enten pr. mail til klage@dat.dk, eller skriftlig til Danish Air Transport A/S, Lufthavnsvej 7a, 6580 Vamdrup, Danmark. Det er vigtigt at alle originale kvitteringer samt PIR/Damage Report vedhæftes. DAT er ikke ansvarlig for genstande eller bagage som bliver opholdt/beslaglagt i sikkerhedskontrollen.

DAT gør alt for at håndtere vores rejsendes bagage med den bedste omtanke. DAT er ikke ansvarlige for normal slidtage, som ridser, snavs, skadet eller ikke funktionelle fremstikkende dele som f. eks håndtag, lommer, låse og hjul. DAT forbeholder sig ret til ikke at holdes ansvarlig for uforsvarlig indpakket bagage og ødelagt indhold som følge af dette, samt skader som allerede var til stede inden check-in.

Sportsudstyr som ski, fiskestænger, cykler og golfudstyr, samt barnevogne og barnesæder til bil, er ikke egnet for flytransport. DAT anbefaler at denne type bagage pakkes, så det ikke bliver ødelagt. DAT dækker kun ødelæggelse hvor genstanden er pakket i hård emballage og hvor emballagen blevet er ødelagt. DAT gør opmærksom på, at blød emballering ikke regnes som tilstrækkelig på overnævnte udstyr. Passageren er selv ansvarlig for at pakke skrøbeligt udstyr så det tåler normal bagagehåndtering, og DAT anbefaler at du tegner din egen forsikring på sådant udstyr.

Passageren er ansvarlig for at indchecket bagage er pakket således, at indholdet ikke bliver ødelagt. Flasker og lignende i indchecket bagage, der forsager at egen bagage ikke længere er funktionel, kan DAT ikke holdes ansvarlig for. Derimod, så kan den rejsende selv blive holdt ansvarlig for ødelæggelse på andre passagerers bagage.

Ødelagt bagage

Tilbage