Menu
DAT medarbejdere foran fly
DAT medarbejdere
DAT medarbejder
Medarbejder foran fly
Medarbejdere foran fly
<< >>
 

DAT’s traditionsrige juletur går i år til Berlin

Julemarkeder, lysudsmykning og masser af kultur

At besøge Berlin op til jul er en ganske særlig oplevelse. Byen er smukt pyntet med tusindvis af juletræer og er man ikke allerede i julestemning, så kommer man det med garanti når man besøger de stemningsfulde og traditionsrige julemarkeder, som Berlin er berømt for. Glæd jer til de mange hyggelige boder med lækre specialiteter, pølser, kager og glühwein samt alt fra julepynt til legetøj og andre gaveartikler. Her finder du uden tvivl lidt nyt til træet derhjemme.Berlin-Julemarked-4-dage-gislev-292x219

Byen er fuld af udstillinger, teaterforestillinger, shows, koncerter, originale knejper og barer. Ved juletid lokker Berlin med mindst 12 forskellige julemarkeder rundt i hele byen.

I december forvandles hovedstaden til et paradis for juleelskere. Taget på Sony-centeret forvandles til en kæmpe stjernehimmel, på den berømte boulevard Unter den Linden pyntes træerne med spektakulære lysdekorationer, og byen kan bryste sig af mere end 60 julemarkeder. Samtidig har Berlin et væld af spændende butikker at byde på.

Storbyen er især kendt for sine mange second-hand butikker, hvor du kan være heldig at finde gemte skatte mellem metervis af brugt tøj og møbler.

De bedste julemarkeder i Berlin

Julemarkedet ved Berlins røde rådhus er et af Berlins flotteste julemarkeder med boder, stor skøjtebane og et 50 meter højt pariserhjul (27. nov.-29. dec. 2017 – Rathausstrasse 15, U-bahn: Alexanderplatz).

Det største og mest traditionsrige julemarked i Altstadt Spandau med op mod 400 stande i weekenden (27. nov.–23. dec. 2017 – U-bahn: Rathaus Spandau).

Julmarkedet ved shoppingcentret Alexa ved Jannowitzbrücke og Alexanderplatz har ca. 150 boder og et stort underholdningsprogram (27. nov.–23. dec. 2017 – Ubahn: Alexanderplatz).

Det romantiske julemarked ved Gendarmenmarkt med sine smukke historiske bygninger byder på kunsthåndværk og show (27. nov.–31. dec. 2017 – U-bahn: Stadtmitte).

Julemarkedet ved Kaiser-Wilhelm-Gedächtnis-Kirche med over 100 boder og et stort underholdningsprogram er et af de mest besøgte (27. nov.-13.dec. 2017 – U-bahn: Kurfürstendamm).

Julemarkedet ved St. Hedwigs-Kathedrale ( tidligere ved Opernpalais) med over 100 små træhuse står i nostalgiens og hyggens tegn (27. nov.-26. dec. 2017 – U-bahn: Hausvogteiplatz).

Ved slottet Charlottenburg afholdes et smukt og meget populært julemarked med ca. 250 boder i kejserlige omgivelser (27. nov. – 26. dec. 2017 – Bus: M45).

I området omkring Kreuzberg og en tur ned af Oranienstrasse, Bergmannstrasse eller Mehringdamm kan du sagtens bruge timevis i de små specialbutikker og spændende cafeer. Er du mere til overdådig shopping, kan du tage på opdagelse i det store shopping-center KaDeWe – Kaufhaus des Westens, som er et af Europas største stormagasiner.

Hos DAT glæder vi os rigtig meget til at komme afsted, og håber i får en rigtig god tur.