Menu
DAT medarbejdere foran fly
DAT medarbejdere
DAT medarbejder
Medarbejder foran fly
Medarbejdere foran fly
<< >>
 

Erhvervslivet i Midtjylland nyder godt af forbedret flyrute

Flere afgange, interline-aftaler, lejebiler, fly til tiden og firmaaftaler. Tiltag som forbedrer flyruten Karup – København, og gør den brugbar for erhvervslivet i Midtjylland. Vi gør det nemmere og mere produktivt at komme til hovedstaden – og resten af verden.

Det var en glad Jesper Rungholm, direktør og ejer af DAT, som klippede den berømte røde snor
29. marts 2015 i Karup Lufthavn. Her overtog vi officielt ruten mellem Karup og København. En rute vi før havde fløjet for Norwegian.

Overtagelsen er kommet passagererne til gode, mener Jesper Rungholm: ”Vores fly er ganske enkelt gearet til indenrigstrafik. Vi har mulighed for at levere flere afgange, så det er bedre tilpasset vores passagerer. Indtil videre har vi fløjet alle planlagte afgange, som vi også ved betyder meget for vores kunder. Og med en punktlighed på godt 95% for 2015, er vi ovenud tilfredse med stabiliteten på ruten.”

Flere flyafgange dagligt

Netop fordi vi har sat mindre fly på ruten, kan vi have flere afgange om dagen. Det betyder, at du kan tage flyet, når det passer ind i din arbejdsdag.

I dag flyver vi 8 gange dagligt mellem Karup og København.

Og det er inklusiv
Book din billet her

  • 23 kg bagage
  • 8 kg håndbagage
  • Online check-in
  • Kaffe, the og chokolade på turen
  • Lukrative fordele med en firmaaftale


Firmaaftale med gode tilbud og rabatter

Det kan godt betale sig at tage dialogen med én fra vores ruteafdeling. Her kan vi se på jeres forbrug og skræddersy den optimale firmaaftale til jer. På den måde er I sikret den bedste pris ud fra hvor meget og hvor tit jeres ansatte i virksomheden flyver.

Lejebil og interline-aftaler så du kommer helt i mål

80 % af rutens passagerer rejser i erhvervs-øjemed, og det er vi godt klar over. Derfor tilgodeser vi erhvervslivet, når vi kigger på, hvor vi kan optimere ruten. Med interline-aftale både hos Finnair og SAS er verden kommet meget tættere på.

Faktisk er der på nuværende tidspunkt rigtig mange passagerer, som har booket billetter fra Karup og videre med SAS fra Kastrup til f.eks. Skandinavien, Wroclaw og Chicago. Ja, og med Finnair videre til Asien,” fortæller Jesper Rungholm.

Ligeledes er det essentielt at gøre det nemt at komme billigt og ubegrænset rundt, når de flyver med os til Karup Lufthavn eller Kastrup. Derfor er der indgået et samarbejde med Europcar, så man nemt kan leje en bil, når man booker sin flybillet.

Klik her for at booke en lejebil.