Menu
DAT medarbejdere foran fly
DAT medarbejdere
DAT medarbejder
Medarbejder foran fly
Medarbejdere foran fly
<< >>
 

Om DAT

Danish Air Transport, i daglig tale DAT, er et dansk flyselskab grundlagt i 1989. Vi flyver både fast ruteflyvning, passagercharter og fragtopgaver. Lige fra starten har vi arbejdet passioneret på at levere flyvning med en meget høj driftsikkerhed, personlig service og den nødvendige fleksibilitet, når det kræves. Sagt på en anden måde: vi flyver til tiden og holder vores aftaler.

Vores fly er bemandet med trænede og fagligt meget dygtige folk. De ved præcis, hvordan de skal sikre bedst mulig komfort og sikkerhed under alle forhold.

I DAT’s hovedsæde, og på vores destinationer, sørger en stab af DAT ansatte for, at det hele fungerer optimalt. Lige fra tankning, sikkerhedsprocedurer, catering ombord, rengøring, personalets flyvetid, teknik, flyveplaner, aftaler med lufthavne og meget, meget mere.

For at skabe den bedst mulige tryghed for passagerer og personale prioriterer vi flysikkerheden allerhøjest. Vores fly hører til blandt de absolut mest sikre og komfortable. Flyene gennemgår løbende grundige og kritiske sikkerhedstjek og holdes konstant i bedste stand, der opfylder både vores egne og myndighedernes skrappe krav.

Vores logo og farverne på vore fly illustrerer den fleksibilitet, der præger DAT som virksomhed. Blå, gul, rød, orange og grøn. Med disse farver skiller vores fly og logo sig ud. Vi er stolte over at være anderledes, og vi er som vores fly – farverige og fleksible.